Dit werkt.

By popular demand: beautyproducten die echt werken – in mijn nederige opinie als jarenlange amateur/cosmeticajunk (en nu sinds ruim een half jaar professionele beautyschrijver/ cosmeticajunk).

Om te beginnen: Flash Rinse 1 Minute Facial van REN. Ik kreeg het vorige week tijdens de halfjaarlijkse presentatie van nieuwe producten die bij Skins Cosmetics in de winkels en op de website komen. Ik vind REN-producten over het algemeen prettig omdat ze zo ‘clean’ mogelijk proberen te zijn, zonder parabenen, siliconen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen, etc.

Wat pretendeert het: dat het je huid binnen 60 seconden oppept door een fikse dosis vitamine C, magnesium en boswellic acid (wat dat ook wezen moge). De huid ziet er steviger, egaler en gladder uit en het vermindert meteen tekenen van vermoeidheid. Op de langere termijn zou het helpen bij zonschade en andere huidimperfecties.

Wat moet je doen: de lichtgroene gelpasta op je gezicht licht inmasseren. Vingertoppen met water natmaken, en opnieuw licht masseren om de vitamine C te activeren. Een minuut wachten (1 Mississippi, 2 Mississippi, 3 Mississippi…). Afspoelen. Klaar.

En? Een stralende huid. Letterlijk! Ik heb nog nooit zo’n direct resultaat gezien. Of het je huid verbetert op de lange termijn weet ik nog niet (je zou dit om de drie dagen moeten gebruiken). Het is in ieder geval een ideale oppepper voor een feestje (25 jaar ELLE vanavond – voor iedereen die me daar ziet en vindt dat ik er stralend uitzie: dat komt dus hierdoor).

REN 1 minute facial

€ 38 voor 75 ml. Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (www.skins.nl) en De Bijenkorf (www.debijenkorf.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *