Margot T.

Het is nog even een maand geduld uitoefenen voor de nieuwste Wes Anderson, The Grand Budapest Hotel, in de bios komt, maar tot die tijd kunnen we ons vermaken met de trailer (iedereen zit in deze film, lijkt het wel, ie-de-reen. Iedereen die ik leuk vind, in elk geval). En met het onderstaande mooie filmpje, een compilatie van een van de signatures van Wes Anderson, zijn slow-motionshots – uiteraard inclusief Margot Tenenbaum in slo-mo.

Margot Tenenbaum.

Heb ik wel eens verteld over mijn Margot Tenenbaum-adoratie? Dat ik ooit mijn haar gestraight heb in een poging om meer op haar te lijken en bijna bezweek aan een overdosis zwarte kohl en Franny and Zooey? De voorliefde voor nepbontjassen en loafers had ik al van mezelf, en verder houdt elke vergelijking op (Lacoste-tennisjurkjes zul je me nooit zien dragen), maar geloof me, diep vanbinnen bén ik Margot T.
Vandaar ook de aanschaf van deze print van Stanley Chow bij de Spoke Art gallery in San Francisco (die goedkoop en snel de boel voor je naar Nederland verscheept), zodat ik nu elke dag naar Margot kan kijken (als ik tenminste de tijd kan vinden en de moeite neem om de print in te laten lijsten. Ahem).

Dan ga ik nu even de soundtrack van The Royal Tenenbaums opzoeken, want behalve fijne films maakt Wes ook altijd bijzonder lekkere soundtracks.

margottenebaum_spokeart

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *