What’s the story…

…morning glory. Even wakker worden met wat leuke links.

*Street style bait! De 25 mode-items waarmee je volgens New York Magazine gegarandeerd opvalt (en gefotografeerd wordt) tijdens dit Fashion Week-seizoen. Ik ben dol op excuses om een aankoop te doen, maar van deze 25 word ik niet heel opgewonden. Al mag je me wel wakker maken voor nummers 10, 16 en 21 (de Dior-oorbellen, wie wil ze met me delen?)
*Een kijkje achter de schermen: acht auditietapes waarmee bekende acteurs hun rol in de wacht sleepten. Zie hoe Ed Westwick Chuck Bass probeert te doen in Gossip Girl, hoe Russell Brand erop los improviseert voor Forgetting Sarah Marshall en hoe Audrey Tatou met vlechtjes  Amélie wordt.
*Scarlett Johansson, Kate Winslet en Brad Pitt zonder make-up! Maar echt!
*De Oscars komen eraan (in de nacht van 2 maart), en de interviewserie ‘The Toughest Scene I Wrote’ op vulture.com is erg de moeite waard om te lezen. Wat vond Alfonso Cúaron het moeilijkst in Gravity, met welke scène in Her had Spike Jonze moeite, wat kostte Steve Coogan zweetdruppels tijdens het schrijven van Philomena?
*En dan moet ik toch weer even denken aan Philip Seymour Hoffman. Regisseur en schrijver Cameron Crowe schreef op zijn website een mooi in memoriam, over hoe PSH Lester Bangs werd in Almost Famous.
*Tja, ik kan er niet omheen, de Olympische Spelen beginnen vandaag. Wie ik niet kan en wil boycotten is Jason Brown, getalenteerd kunstschaatser van slechts 19 jaar (en de neef van een goede vriendin!). Kijk en geniet.

2 gedachten over “What’s the story…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *