De afterparty.

We hebben inmiddels elke outfit van onder tot boven gezien en beoordeeld/veroordeeld van het Met Ball van afgelopen maandag, maar deze filmpjes wilde ik je niet onthouden.
De eerste is van een interview met Sarah Jessica Parker en Anna Wintour, bij de talkshow Late Night With Seth Meyers, waarin ze een kleine nabeschouwing van het feest geven. Voor de verandering worden de mannen nu eens onder de loep van deze kritische fashion police gehouden (‘Hugh Jackman: tropical dinner jacket’), en Anna vertelt hoe Tom Ford platgebeld is door mannen die de dresscode, white tie, niet begrepen, en die dachten dat ‘decorations’ iets met kerst te maken hadden. Zelden zo’n ontspannen (en lachende!) Anna Wintour gezien trouwens.

En dan de hilarische clips die Cara Delevingne opnam in de lift van het Standard Hotel (waar een van de afterparty’s was) met een flink aangeschoten Reese Witherspoon die Cara’s naam probeert uit te spreken en eindigt met: ‘You know what’s the most important thing in a name for a girl? Is that a man can whisper it into his pillow. Or a girl.’ De andere zeer vrolijke celebs in de lift zijn Zooey Deschanel, Kate Upton en Tennessee Thomas. Cara heeft ze inmiddels van haar Instagram gehaald, maar niks verdwijnt ooit echt van het internet, dus hier kun je ze nog zien (dank je Jezebel).

 

 

5 gedachten over “De afterparty.

  1. Daniel

    Let’s go next year Dahling. We will nail the theme and stun everyone with our appearance… Will you ring up colleague Wintour?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *