What’s the story…

Even de week beginnen met wat opmerkelijke verhalen:

*Meryl Streep als rockster, in een film die geschreven is door Diablo Cody (Juno, Young Adult) en geregisseerd door Jonathan Demme (Silence of the Lambs, Rachel Getting Married)… You had us at Meryl als rockster.
*Nu was ik al niet zo’n fan van vliegen (die hele zenboeddhistische wijsheid over dat het doel niet belangrijk is maar de reis ernaartoe, is zo niet aan mij besteed), na het lezen van dit stuk kan ik het alleen maar een wonder vinden dat ik nog leef. 30 piloten en stewardessen klappen uit de school; voor mijn volgende vlucht trek ik een hazmat-pak aan en neem ik een reuzenverpakking glorixdoekjes mee. En ik drink nooit, NOOIT meer thee of koffie aan boord.
*Ga maar vast sparen voor een retourtje Londen (en voor de kassa liggen voor kaartjes), want Benedict Cumberbatch gaat Hamlet spelen, 12 weken lang in het Barbican, vanaf augustus 2015. To Benedict Cumberbatch or not to Benedict Cumberbatch… (kijk voor betere parodieën op zijn naam – zoals Blubberdick Cumberbund – op deze tumblr).
*Dit wordt een sprookjesjaar. Allereerst krijgen we Maleficent, met een boosaardige Angelina Jolie (is het gek dat ik altijd Team Maleficent ben geweest? Het is toch gewoon een rotstreek om als enige in het land niet te worden uitgenodigd voor een feest?). Klik hier voor de nieuwste trailer. Maar Cinderella komt er ook aan met, o verheug, Cate Blanchett als de boze stiefmoeder en Helena Bonham Carter als de goede fee. Interessant geval van tegencasting. Maar de boze stiefmoeder klinkt zo fantastisch dat ik ook in dit geval wel weer eens voor de slechte partij zou kunnen zijn.
*Niets ter wereld zo cool als een Française; Garance Doré geeft tips hoe je kunt doen alsof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *