Orange crush.

Ja, het is natuurlijk mijn eigen schuld, ik heb het tweede seizoen van Orange Is The New Black er ondanks alle goede voornemens (langzaam over doen! minstens een week! niet bingen!) en het mooie Pinksterweer er toch weer in no time doorheen gejast. Dus nu ben ik droef, want moet ik weer afscheid nemen van mijn criminele vriendinnen voor een heel jaar. Gelukkig zijn er de recaps op Vulture.com om alles in detail nog even na te lezen, heeft Jezebel een mede-binger al een fijn overzicht laten maken (vol met spoilers, dus lees dat pas als je klaar bent), kun je alle beautygeheimen van de set bestuderen (spoiler: de snor van Pornstache is nep!), en zien hoeveel knapper de actrices in het echte leven zijn, en wat leuke triviale feitjes over hen aan de weet komen.
En dan is er nog mijn, ahem, eigen stuk in het kersverse julinummer van ELLE, over mijn belevenissen met de cast in Hollywood. Vier pagina’s OITNB – dat wordt binge-lezen (vanaf de 14e in de kiosk).

OITNB

 

2 gedachten over “Orange crush.

 1. Christine

  Ha ja, dat echte leven waarin je door stylisten wordt aangekleed en door visagisten opgemaakt 🙂

  Reageren
  1. Ilonka Bericht auteur

   Percies, dat leven 😉
   Al worden ze voor de serie echt lelijk gemaakt. Zoals Jenji, de maakster, zei: dit is de enige serie waarbij de actrices mooier zijn vóór ze de make-up in gaan.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *