Streepje voor.

Die ene dag met zonder jas gisteren (seriously! lente!) heeft me meteen de kolder in de kop bezorgd: ik kan alleen nog maar denken aan jurkjes. En slippertjes. En nog meer jurkjes. Om de moed erin te houden (het is tenslotte nog maar februari, jurkjesdag duurt nog wel even) hangt dit exemplaar al enige weken aan mijn boekenkast.
Ik kan geen weerstand bieden aan strepen. Ik denk dat ik zeker een dozijn streepjesshirts in mijn kast heb liggen – nee, dat is niet raar, want het ene streepje is het andere niet. Ik heb er gisteren zelfs tien minuten over gedaan om de perfecte streep voor die dag uit te kiezen (de short list bestond uit vier T-shirts).
De jurk is van Petit Bateau, hét merk natuurlijk voor de klassieke marinière. Ik vond ‘m meteen heel Margot Tenenbaum (echt, denk er maar eens een nepbontjas en loafers bij – perfection!).
Dus als de eerste dag aanbreekt waarop je naarbuiten kunt met blote benen (die ik natuurlijk eerst flink in de autobronzant heb gezet, ik wil niemand lasogen bezorgen), dan wordt dit ‘m.

petitbateau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *