Hollywood.

Ik zit al een dag met dit liedje in mijn hoofd.

Nu gebeurt dat wel vaker, een liedje in mijn hoofd (beter dan stemmen), maar dit keer is het niet geheel toevallig dat het juist dit nummer is, want ik ben bezig om mijn koffer te pakken om naar Hollywood te vertrekken. Ik ben eindelijk ontdekt! Not! Nou, wel een beetje, want Netflix heeft ontdekt dat ik de grootste binge-watcher van het land ben, en nu mag ik als enige Nederlander naar LA vliegen om kennis te maken met de cast van Orange Is The New Black. Het nieuwe seizoen komt er namelijk aan, in juni, en nu kan ik natuurlijk helemaal niet meer wachten. Zo zie je maar, TV kijken is helemaal niet slecht voor een mens (in ieder geval niet voor dit mens).

Het schijnt in LA hoogzomer te zijn, dus dan kan ik meteen dit jurkje debuteren (deze is helaas nog niet in mijn bezit, maar je moet ook nog wat te wensen over hebben).
De komende dagen ben ik dus uw vrouw in Hollywood, en mocht ik wat spannends meemaken (Frank Underwood tegenkomen op straat, ik noem maar wat), dan is het hier te lezen. Als mijn vliegtuig tenminste niet kwijtraakt. Valium!

ilonkawood

5 gedachten over “Hollywood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *